Donderdag 1 juli, Lencois slot - Reisverslag uit Lençóis, Brazilië van Frederika - WaarBenJij.nu Donderdag 1 juli, Lencois slot - Reisverslag uit Lençóis, Brazilië van Frederika - WaarBenJij.nu

Donderdag 1 juli, Lencois slot

Door: frederikaklatter

Blijf op de hoogte en volg Frederika

02 Juli 2010 | Brazilië, Lençóis

DONDERDAG 1 JULI 2010, Lencois slot

Uitslapen!!!!!
Pas om acht uur eruit...Half negen weer een overheerlijk ontbijt. 9 uur rugtas inpakken en kde kamer verlaten. Tijd om eindelijk eens weer in de zon te liggen bij een zwembad. Wekker erbij. Half uur en draaien. helaas regelmatig wolken....wel een lekker temperatuurtje. Echter geen tropische temperaturen zoals in nederland. Overal gaat het over de a.s voetbalwedstrijd. M.n als ze weten dat ik van Hollanda kom. De Brazilianen weten het zeker. Zij gaan winnen met 3-0. We ullen zien morgen. Ik ben dan In Rio. kom er om 9 uur aan met het vliegtuig en om 11 uur is de wedstrijd. Moet lukken om het ergens met de Brazilianen te gan kijken. van andere reizigers heb ik gehoord dat het in Salvador een groot swingfeest was. ben benieuwd. Om 1 uur stap ik in de bus naar Salvador. Lange, lange rit. En het landschap vool cactussen en palmbomen verandert nauwelijks. Dus maar een beetje in het voren slapen. Luisteren naar mijn mp3 speler. Om acht uur op het busstation in Salvador. Allang in duisternis gehuld. gelukkig staat de taxi chauffeur me alweer op te wachten. Ik heb reuze honger. Ben immers de gehele dag onderweg geweest en na mijn ontbijt nog niets weer gehad. Ik eet weer een ceasar salade. heerlijk. Dan meteen foto's plaatsen. kan hier in het hotel gratis. het gaat een stuk sneller ook. Morgen om vijf uur alweer vertrekken. Dus nu naar bed......1 uur. ......

• 02 Juli 2010 - 07:11

Hilke:

Moi Friek! Ik moet dus even flink aan de bak: maar liefst 64 nieuwe foto's ... mooi man! We brengen ze straks zelf naar oma met het verslag > Jan heeft deeltijd-ww vandaag en als Claudia komt poetsen willen we elkaar niet in de weg zitten. Gaan de vijver opnieuw bijvullen want het is alweer tot hetzelfde punt gezakt. Mama gaat morgen je winterbanden laten verwisselen geloof ik.

• 02 Juli 2010 - 13:37

Hilke:

Zag opeens een scheur in je vijver en heb die geplakt met fietsenbandspul uit je fietstas. De volgende keer maar weer bijvullen en kijken of het heeft geholpen. Oma krijgt op 15 juli de sleutel, maar heeft geen haast natuurlijk. Wij installeren ons nu zo'n beetje voor de tv ... spannend!

• 02 Juli 2010 - 15:18

Elly:

Hoi Frederika het is al even weer geleden dat ik wat heb laten horen. Net jou mooie foto's weer allemaal bekeken. Zit even achter de PC. Het is net weer spannend geworden met voetbal Nederland maakt net 1-1 eigen (eigen doelpuntvan Brazilië)Zitten de hele dag al binnen vanwege de warmte.Vanavond in de kleren voor Roakeldais pffff. He nog een fijne tijud daar. Wij gaan zondag 11juli ri. Italië. Groetjes ook van Willem.

• 02 Juli 2010 - 17:03

Jan:

Jij heb vast een gezelligedag in je oranje tenue nu.

• 02 Juli 2010 - 20:46

Coby:

Hot, hot, hot. het is nu half elf 's avonds en het zweet loopt me nog van het gezicht af. Nu maar hopen dat het onweer niet eerder dan morgenavond arriveert, anders valt onze fietstocht van Opwaarts letterlik in het water. Heb jij daar nu alleen een feestje met je oranje spulletjes aan en op? Geweldig dat Nederland heeft gewonnen. Je foto's ook even weer bekeken, mooi hoor. Ga je dit jaar nog met mij in een reuzerad en houd je dan je ogen ook open? Je moet nu toch wel zo'n beetje over je hoogtevrees heen zijn.

• 03 Juli 2010 - 00:32

Frederika :

reuzenrad. Zou je denken he....wie weet...maar dat is toch anders op de een of andere manier.