maximale fotoruimte gebruikt - Reisverslag uit Uithuizen, Nederland van Frederika - WaarBenJij.nu maximale fotoruimte gebruikt - Reisverslag uit Uithuizen, Nederland van Frederika - WaarBenJij.nu

maximale fotoruimte gebruikt

Door: frederikaklatter

Blijf op de hoogte en volg Frederika

25 Juli 2010 | Nederland, Uithuizen

Net terug van de Nijmeegse vierdaagse.
Mijn zus Lies en ik hebben het gehaald......maar wat hadden we het zwaar dit jaar.
Lies 3 maanden niet gelopen door de verzorging van mam en ik wel veel gedaan in de vakantie maar geen langeafstanden loop.
Daarbij was het de eerste dag erg warm. Dus zoals velen blaren!!!!
Beiden bij de ehbo post geweest.
Goed verbomnden, maar de blaren liepen weer vol en er kwamen nieuwe bij. Al snel andere loopschoenen aan. De scheenbenen gingen vervolgens ook nog eens sterk protesteren.
Op de laatste dag hebben we halverwege toch maar wat pijnstillers genomen. Toen konden we weer flink doorlopen.
Wat een happening trouwens dit jaar. Totaal geen regen gehad. En dus erg veel mensen langs de kant. De binnenkomst via Via Gladiola was dit jaa geweldig. Heb velen een traantje zien wegpinken.
Vandaag even rust achter de pc. En dus zoveel mogelijk foto's geplaatst. Zelfs een paar filmpjes.

Voor wie het nog leuk vindt om te zien.

• 25 Juli 2010 - 22:41

Hilke:

Leuk hoor!

• 26 Juli 2010 - 06:23

Cathelijne:

RESPECT!!!
    Geniet nog even van je vakantie!

• 26 Juli 2010 - 15:53

Hilke:

Zie net dat er al weer meer filmpjes zijn toegevoegd!