Otavalo, Quito, 21 april
Door: frederikaklatter
Blijf op de hoogte en volg Frederika
21 April 2010 | Ecuador, Otavalo
Terug van de stad, ga ik nog even mijn mail checken. Yoghurt kopen voor morgenvroeg. We gaan om zeven uur al vertrekken en dus geen ontbijt mogelijk in het hotel. Dat wordt dus even koffie maken met mijn eigen dompelaar en de twee yoghurtjes. Om 19.00 uur hebben we afgesproken met de groep om samen te eten. Lamsvlees met een yoghurt sausje, salade warm en koud en gebakken aardappeltjes. een glas ananassap en natuuurlijk een ...cap. Heerlijk even weer een goede maaltijd. Voor 10 dollar, dat is dus niet duur. Om negen uur schiet ik nog even het hotel naast die van ons in om dit verhaal te schrijven. Voorlopig even mijn laatste verslag. De komende vier dagen zit ik in een lodge in het regenwoud. Alles is inclusief daar. Vele tochtjes en waarschijnlijk tuben. Met een band de rivier af. Geen internet, geen mobiel, geen telefoon. Ik zal proberen alles goed in me op te nemen zodat ik jullie naderhand weer uitgebreid kan informeren. Spinnen, slangen en wat nog meer...ik kom eraan. Tot over vijf dagen of zo. NB op koningaap schijnt nu eindelijk de hotellijst te staan. Als jullie die willen kunnen jullie hem vast opvragen.
22 April 2010 - 06:14
Koos Bruin:
Hoi Frederika,
ik reageer ook even namens pa en moe, die vragen steeds naar jou, leuk toch? ik hoop dat alles goed met je gaat en wens je veel plezier met deze ondernemende tocht. Doe in elk geval voorzichtig. Groet Koos Bruin -
22 April 2010 - 07:06
EllyKnipper:
Weer genoten van jou verslag.geniet de komende dagen en ik kijk uit wat je weerallemaal meemaakt.Groeten uit het koude kikkerlandje. -
22 April 2010 - 13:58
Hilke:
Ik kan niets vinden op koningaap en weet jouw inlogcode voor mijnkoningaap niet.
Heb hen even gebeld en ze snappen niet zo goed wat ik bedoel. Normaal gesproken mailen ze je dit soort hotellijsten een week voor vertrek en gaat dat meestal niet via mijnkoningaap omdat dit nog niet altijd goed werkt. Maar goed, we hebben een noodnummer voor dag en nacht dus er is niets aan de hand.
Tot de volgende keer maar weer! -
22 April 2010 - 15:16
Sabiene..:
Hela!!! Het lijkt me gaaf dat 'tuben'!!! Mooi man..Mooie foto's laten maken!! Vooral genieten van de natuur..Net iets voor jou..Mooi hoor!! Geen ombochten maken in de jungle he!!!Jullie slapen in hutten op palen?? Erg gaaf!! Jaloers, jaloers, jaloers en kijk daarom uit naar je volgende verslag..Zal inderdaad wel even duren..Denk om het ongedierte!!! AHHHHHH..... -
22 April 2010 - 16:13
Coby:
zo, het avontuur gaat nu beginnen?
ben razend benieuwd naar je belevenissen.
veel goeds voor de komende dagen.
groetjes Coby -
24 April 2010 - 09:17
Fransdijk@home.nl:
Hallo meid mooie vakantie -
24 April 2010 - 17:01
Sabiene:
He Frederika,
Ik kijk iedere morgen even wat je in de Amazone gaat doen..Heb je allebei de borsten nog? Hahaha...Of zijn de vrouwen met lang haar zoals de legende zegt, niet gevaarlijk?? Ben je al aan het 'tuben' geweest? Het opvanghuis voor Zoodieren lijkt me ook erg leuk om te zien!! En heb je al tarantula's door de keet lopen?? En waar ik zeer benieuwd naar ben...Hoe waren de warmtebronnen???
Adios!!