Riobamba, deel 1 28 april
Door: frederikaklatter
Blijf op de hoogte en volg Frederika
28 April 2010 | Ecuador, Riobamba
29 April 2010 - 07:48
Coby:
dat is balen zeg dat je je geheugenkaart kwijt bent.
met de fiets naar beneden, lijkt me fantastisch, zou ik ook liever doen dan met de fiets naar boven, dan stond ik een dag van tevoren al wel te hijgen.
groetjes Coby -
29 April 2010 - 08:23
Sabiene.:
Inderdaad...Balen van die foto's zeg!!!! ( zat de foto van die spin er ook bij??) Zie je dat het 'raften' leuk is? Knap dat je het toch hebt gedaan..Super!! Volgens mij ben je poepie bruin, of niet? Zijn gister naar de kroeg geweest om Barcelona- Inter te kijken..Toen we terug kwamen nog even de mail checken..Zie ik frederikaklatter!!! He, dus ik kijk es op de klok!! Heel mijn ritme in de war..Ik kijk iedere ochtend even bij je op de site of je iets nieuws hebt geplaatst..Leuk hoor..Het wordt al een gewoonte..Super leuk om je zo te volgen..Heb respect voor de dingen die je allemaal doet!! Nu weer naar 4000 m..Mocht je de vierdaagse nog gaan lopen dan ben je goed getraind als je terug komt!! Zekers!! Veel plezier en vergeet niet iets Oranjes aan te doen morgen!! Oranje boven!! -
29 April 2010 - 10:28
Hilke:
Ik hoop echt dat ze je fototoestel kunnen repareren! Maar gelukkig kun je sowieso een schijfje vragen van de anderen hun foto's, toch?
Veel plezier verder en we kijken uit naar de reisverslagen hoor! -
29 April 2010 - 15:32
Elly :
Was even achter met het lezen maar ben weer helemaal bij.Wat jammer van je geheugenkaart. Hopelijk kunnen ze het toestel repareren. Zelf een enerverende dag achter de rug. Geridderd en heb nooit enkele notie gehad. M'n benen waren net gummie stond helemaal te trillen.( jij hebt het denk ik ook geweten?)Doet toch wel wat dat je zo gewaardeerd wordt. Wens je weer een fijn avontuur en we lezen het wel weer. gr Willem en Elly -
30 April 2010 - 03:35
Frederika:
Elly vn harte gefeliciteerd. Ja ik wist het. Vind het erg leuk voor je.