Vilcabamba, 4 mei
Door: frederikaklatter
Blijf op de hoogte en volg Frederika
05 Mei 2010 | Ecuador, Vilcabamba
Dit is even een tussendoortje hoor. Ben net naar beneden gerend. 18 minuten. Dat is natuurlijk ook niet zo moeilijk. Ga zo weer de berg op, dat is dan even andere koek. Gisteren tot halverwege de berg gegaan en terug. Vanmorgen een drieuurdurende paardrijtocht gedaan. Prachtigee groene natuur. Af en toe in draf en zelfs een beetje galop. Maar dan trek ik gauw aan de teugels en sis. Na het afstappen stonden mijn benen eventjes zoals je op een paard zit. (shithouding)Tjonge even gevoelig. Is nu echter al weer over. Hilke heel fijn dat je de foto´s hebt geplaatst. Jesper heeft er vanmiddag ruim 600 opgezet(heeft 5 uur in het internetcafe gezeten vanmiddag tante Corrie!!!), dus als je wilt mag je alle foto´s die bij mijn verhaal passen graag bij de verslagen zetten. Leuk man!!! Ik zit nog steeds te kloten met het fototoestel. Ñu laden de batterijen niet goed. Maar weer hulp gehad van een andere reiziger. Hopenlijk zijn ze nu wel geladen. Ergens dus straks nog weer een andere oplader zien te vinden!!!!
Speciaal bericht voor Regiena. hé de plaats van waar ik het verslag heb gemaakt is aangepast. Alle verslagen komen nu uit ECUADOR. Had deze muts niet opgemerkt.
Yellow it´s still my favorite colour. It´s the sun, it´s a smile.
Ok, dan ga ik nu na een half liter jus en een banaan de berg weer op. Dat wordt andere ...pies....
05 Mei 2010 - 08:14
Hilke:
Leuk om nu meer foto's te zien waar je zelf ook bij op staat! Ik zal even weer inbreken en een paar (van de 670) kiekjes plaatsen. Heb de link voor mijnalbum al even doorgestuurd naar de familie.
Alle rekeningen zijn ook alweer betaald en straks ga ik eerst op mars vanwege de optocht met de versierde fietsen. Het is immers 5 mei. Gisteravond trouwens nog een kort incident op de de Dam: iemand begon te schreeuwen tijdens de 2 minuten stilte en er brak paniek uit. Het lijkt allemaal mee te vallen. Desnoods kun je er meer op lezen op internet als je wilt.
ATWT duurt hier natuurlijk nog ongeveer twee jaar langer dan in Amerika, dus je hebt nog twee jaar te gaan! -
05 Mei 2010 - 09:37
Zus:johanna:
Fijn om weer een berichtje te lezen en foto's!!!Pas goed op jezelf en dank voor je groepsgenoten dat ze ook op jou letten! Lees ook site Jonet.En de reaktie van Jesper. Iris is nu op Texel kamperen met Marjan,Deborah, meike en Marit.Ze vindt het leuk. -
05 Mei 2010 - 10:50
Jantje:
Hoi Friek,
Heb 'net even' je weet ik hoeveel foto's zitten te bekijken. Leuk hoor! Maar wat me opvalt is dat het steeds bewolkt is, klopt dat? En daardoor lijkt alles ook wat dor en bruin. Is dat de tijd vh jaar ofzo?
En die schoenen die boven de weg hingen, grappig, wat was dat, gewoon een studentengrap?
Lama's lopen daar rond als schapen? Spugen ze ook? :) En die cappucino en latte machiatto zagen er ook erg lekker uit!!
Avontuurse!
PS: ik lig nu ziek op de bank, het koninginneweekend was blijkbaar toch iets te gezellig. Nou ja, of was de druppel. Heb zondag ook nog getennist en toen wat verkleumd, maar wel gewonnen! -
05 Mei 2010 - 16:15
Corrie:
Frederieka,ondanks het gekloot met je toestel heb je prachtige natuurfoto`s gemaakt.
De lama`s in het kale berglandschap is heel apart.Heb je een oplader gevonden?
Ik ben niet handig in het verplaatsen van foto`s, misschien iets voor Hilke.
05 Mei 2010 - 17:09
Sabiene.:
Frederika!!!! Super mooie foto's!! Er zitten een paar hele mooie bij..Die van jou met de lama's op de achtergrond en die met een verrekijker om je hals? In het zwarte shirt!! Mooi hoor!!
05 Mei 2010 - 19:13
Tonny Postma:
Lees je verslagen met heel veel plezier. Kan me aardig in je situatie verplaatsen. Blijf genieten en schrijven zodat we hier met je mee kunnen genieten. Heel veel plezier nog en pas goed op jezelf.