La Paz, deel 3, woensdag 2 juni 2010
Door: frederikaklatter
Blijf op de hoogte en volg Frederika
03 Juni 2010 | Bolivia, La Paz
Dikke kus voor jou en alle andere trouwe lezers. Ik....ren naar de wc.
03 Juni 2010 - 06:46
Cathelijne:
Ach Frederika... Ik leef met je mee. Lees je verslagen vaak op donderdagochtend, thuis, onder 't genot van een kop koffie. Ik heb wel met je te doen. Maar wat heb je weer een doorzettingsvermogen! Fijn te lezen dat de operatie van je moeder goed gegaan is. Ik hoop dat je je snel beter voelt en beter bent. Kun je er weer volop tegenaan! Wat een discipline trouwens, dat je toch achter de pc kruipt om je reisverslag online te zetten. Petje af! Doe rustig aan en beterschap! Groep 3/4 vond je kaar uit Peru trouwens erg leuk. Kwam gisteren met de post. wij moeten nog 5 weekjes en dan zit het erop... Ik nog 16 weken voor onze tweede zoon/dochter er is... Alles gaat goed. Kijk uit naar je volgende reisverslag! Doei! -
03 Juni 2010 - 07:51
Coby:
Shit (wel erg letterlijk) zeg dat je ziek bent. Hoop dat je er snel weer bovenop bent en dat je conditie niet een te erge oplawaai heeft gekregen. Het zou doodzonde zijn als je de Inca Trail niet kunt doen.Toch sterk van je dat je nog van alles onderneemt. Is ook beter dan bij de pakken neer te gaan zitten.
Fijn dat het goed is gegaan met je moeder, heb zelf toch ook wel een beetje in spanning gezeten maar ben door Hilke ook meteen op de hoogte gebracht. Vond dit hardstikke fijn van haar.
groetjes Coby
03 Juni 2010 - 08:05
Hilke:
Moi Friek. Wat 'n boudel ja mit tie!! Dikke shit man als je je zo ziek voelt in een vreemd land. Hopelijk scheelt het nu ook dat je de spanning voor oma haar operatie kwijt bent. Ik huilde gisteren en vandaag ook te pas en te onpas van opluchting om van alles. We zullen goed voor haar zorgen hoor! We nemen de geprinte verslagen mee naar het ziekenhuis en zodra er weer foto's zijn zet ik die op haar digitale fotolijstje en die kan daar ook op het nachtkastje staan! -
03 Juni 2010 - 08:52
Sabiene.:
Hej lieve Frederika...Potverdorie wat een gedoe allemaal en ook Zweden leeft erg met je mee..Kan je doorzettingsvermogen, zoals Coby, zegt beamen!! Echt knap dat je ondanks je niet goed te voelen nog vanalles onderneemt!! Respect!! Heel erg fijn dat het allemaal goed is gegaan met je moeder..(Ook bij deze mevrouw Klatter..Heel veel beterschap met uw herstel..) Dat scheelt inderdaad een hoop gestress nu je weet dat het goed is gegaan.. Nu zelf nog op de been..Met een antibiotica kan het snel gaan maar wel voldoende gaan slapen hoor!! Voor de incatrail moet je geen last hebben van 'rondslingerende shit', als je begrijpt wat ik bedoel!! Hahaha..Dat gaat ook helamaal goedkomen want na het verslag van de afgelopen dagen kun jij.....de wereld aan!!!! Truly!!!!! -
03 Juni 2010 - 17:27
Willy Terpstra:
Wat jammer dat je ziek bent, ik hoop dat de antibiotica helpen en dat je gauw beter bent. Veel plezier en tot een volgende keer.
Groetjes Willy