Falls in Argentinië 18 juni - Reisverslag uit Cataratas del Iguazú, Argentinië van Frederika - WaarBenJij.nu Falls in Argentinië 18 juni - Reisverslag uit Cataratas del Iguazú, Argentinië van Frederika - WaarBenJij.nu

Falls in Argentinië 18 juni

Door: frederikaklatter

Blijf op de hoogte en volg Frederika

18 Juni 2010 | Argentinië, Cataratas del Iguazú

Vrijdag 18 juni 2010

Vanmorgen uitslapen...Ik word pas om tien uur opgehaald. We gaan naar Argentinië, dus moet er eerst geld gewisseld worden. precies genoeg voor de entree. De grens is saai. langs deweg is het eerst geel,groen en dan blauw,wit geverfd. Stempeltjes en we zijn in Argentinië. Na en half uurtje in het parc van de watervallen. Daar in een treintje. grappig. En dan overstappen in een ander treintje. We lopen nu via loopbruggen naar de falls. We zien nu de Braziliaanse falls en staan boven de Argentijnse. Een enorm lawaai. Af en toe nat...maar niet zo erg als gisteren. Veel loop bruggen., maak enorm veel foto´s en film. veel regenbogen. Om drie uur terug met het treintje. Nog even het museumdoor en dan terug over de grens. Om vier uur terug. Internetten tot nu....6 uur. Weer bij. nu eten. Morgen naar Manaus en dan weer de jungle in. Groetjes. nu snel opslaan. Nog 1 minuut en tijd zit erop.

• 18 Juni 2010 - 21:54

Hilke:

Jemig wat een inhaalslag met al die verslagen achter elkaar!

• 18 Juni 2010 - 22:21

Willy Terpstra:

ik ben blij dat ik niet in de jungle hoef. vooral vanwege de grote spinnen. de foto`s zijn prachtig.

groetjes willy

• 19 Juni 2010 - 04:48

Cathelijne:

Coupe troep! Die onthouden we! Hahaha! Geniet van je laatste maand ver-weg-van-hier. Wij mogen hier nog 3 weken en dan hebben we vakantie. Wel zin in. Ik lees met veel plezier je verslagen. Alleen beetje druk gehad de laatste tijd om even te rageren (HP's evalueren, nieuwe maken , rapporten invullen, je kent 't wel).
    Veel groetjes uit Groningen!

• 19 Juni 2010 - 14:15

Coby:

Zo, ookweer bijmetlezen en nogaltijd de oude Frederika, haasten en spullen vergeten.

• 19 Juni 2010 - 19:07

Jantje:

Hoi friekeltje,
    Daar ben ik ook eens weer. Tjonge jonge wat een avonturen zeg. Je bent ondertussen wel over enig hoogte-, snelheids-, water- of wat voor vrees heen, lijkt me. Of heb je alles tellend doorstaan? haha
    En weinig slaap en veel inspanning met de Incatrail, de jungle en transfers. Nu een rustige maand in Brazilie in t verschiet?
    Hier alles goed, nu helaas wat herfstig weer. Woensdag bij oma geweest en gaat steeds beter. Morgen is t vaderdag en gaan we naar Oma D, misschien ook nog wel even bij Oma K langs.
    Vandaag heeft Nederland gewonnen van Japan trouwens, maar dat krijg je met de voetbalgekte daar ook vast wel mee.
    Eerst weel veel plezier gewenst en tot de volgende keer maar weer!
    Liefs, Jantje