Manaus, jungle - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Frederika - WaarBenJij.nu Manaus, jungle - Reisverslag uit Manaus, Brazilië van Frederika - WaarBenJij.nu

Manaus, jungle

Door: frederikaklatter

Blijf op de hoogte en volg Frederika

23 Juni 2010 | Brazilië, Manaus

Heb net alle foto´s bekeken en wat teksten verandert... en nu gaan ze sluiten... Dus bij deze ik ben terug uit de jungle. Heb in tussen alweer gevlogen met een tussenlanding. We hadden weer een doorstart. vlak bij de grond en hup weer omhoog... weer een verkeerde wind. En oh ja, ik las van de overstromingen in brazilie. Ik zit in een ander deel. Het heeft hier trouwens gisteren wel enorm geregend. Zat ik eindelijk eens aan de rand van het zwembad, liet daarvoor een junglewandeling lopen... en regent en onweert het de gehele middag!!!
morgen om 9 uur weer onderweg...naar pantanal. Weer veel natuur en dieren spotten... reuzenotter... Dus later meer nieuws.

• 24 Juni 2010 - 08:33

Hilke:

Ach wat sneu: Zelfs een excursie laten lopen om eindelijk eens bruin te bakken en dan regent het! Gelukkig bij jou dus geen overstromingen!! Bij ons nog wel steeds snuffelrondes voor de kabinetformatie en dat lijkt helemaal niet op te schieten. Via www.nu.nl kan je desnoods snel de stand van zaken lezen. Nou, veel plezier maar weer!