Potosi Woensdag 26 mei 2010
Door: frederikaklatter
Blijf op de hoogte en volg Frederika
26 Mei 2010 | Bolivia, Potosí
Half zeven al wakker. Wisseling van de wacht. legerplaats. Ga zoin de kleren en ga internetten. Baal ervan da het gisteren allemaal voor niets is geweest. Na wat ronddwalen(nog geen internet open) kan ik om half acht weer opnieuw beginnen. de straten zijn al vol met bagpackers. je kunt overal ontbijten. Ik sla nu mijn verslag per dag op. twee dagen lukt... dan snel terug naar het hotel. Douchen....kud...brrr. en een snel ontbijtje. Om half tien vertrekt de bus naar POTOSI. We gaan met een locale bus. Dat is leuk, want dan ontmoet je de plaatselijke bevolking. De route is fantastisch. Weer veel bergen, diepe valleien en besneuwde bergtoppen n de verte. Weer vele lama{s en vicunas langs de weg. We rijden grotendeels over onverharde wegen. Halverwege een lunch stop. De bergen hebben veel kleuren. Vandaag gaan we naar het mijnwerkersstadje Potosi. Hier wordt gezocht naar tin en zilver.Na aankomstga ik nog even de stad verkennen. Om acht uur achter het gratis internet van het hotel. De alle mogelijke moeite om foto{s geplaatst te krijgen p mijn album en op waarbenjij. het uploaden gaat echter zo traag... dat ik uiteindelijk stop met de pogingen. Morgen om negen uur naar de mijnen.
27 Mei 2010 - 08:50
Hilke:
Goeiemoggel! Jij hebt weer gedoe met internet en het uploaden van de foto's ... nou wij hebben vandaag geen water. Is op zich niet erg want we wisten het natuurlijk van te voren en er staan dus emmers en flesjes water klaar. Misschien nog een tip voor mijn album: je kunt aanvinken dat je "snellere overdracht (lagere kwaliteit)" wilt. Dat scheelt echt enorm. In kleinere porties uploaden maakt de kans op mislukken wellicht ook kleiner?