Van jungle naar Lima 15 juni - Reisverslag uit Lima, Peru van Frederika - WaarBenJij.nu Van jungle naar Lima 15 juni - Reisverslag uit Lima, Peru van Frederika - WaarBenJij.nu

Van jungle naar Lima 15 juni

Door: frederikaklatter

Blijf op de hoogte en volg Frederika

18 Juni 2010 | Peru, Lima

Dinsdag 15 juni 2010.

Half vijf gewekt. 5 uur ontbijt. Half zes in de boot met alle bagage. Zeker een uur varen. Heerlijk. Het is al licht. Dan verder met een busje. even stoppen bij het kantoor om mijn rugtas te halen.....oh die rode...die ligt in het kantoor van de lodge!!! Was er dus al die tijd wel. Nu dus te ver weg. Nou ja, dag rugtas. Geef maar aan jungle Paul. gelukkig zat er helemaal niets in. Nu met het busje naar het vliegveld. Daar 10 sol tax betalen. Om kwart voor negen de lucht in. Eerst terug naar Cusco. een uurtje. Dan blijven zitten en door naar Lima. (peru). Er staat al iemand met een bordje te zwaaien met mijn naam erop. Om 12 uur zit ik in de taxi, onderweg naar mijn hotel. Ben daar al eerder geweest en daar heb ik een zak vol overbodige kleren achter gelaten. Onderweg telefoon...voor mij... de agent is in het hotel en zal me alle gemaakte vliegkosten terug betalen inclusief de taxi. Geweldig. Als ik aan kom alles terug en een brief met excuses. de komende vluchten worden op mijn verzoek geconformeerd. Alles in orde. Mijn kleren zijn er ook nog. Na een koffie ga ik mijn mail checken. Een pracht foto van mam met de duim omhoog. Wel een gek gezicht zo zonder gebit..maar die zal ook wel weer snel passen. Fijn om te zien Hilke! Dan lees ik alles over de zaak van geert Klok(oudleraar HHC). Tjonge, jonge. Om 11 uur loop ik Mira floris in(woonwijk in Lima. Even kijken bij het para gliden. Dan de winkelstraat door. Druk en veel verkeer. Eet bij Mac Donald. op zoek naar haarlak, maar niets is me naar de zin... dus nog steeds coupe troep. Bij terugkomst in het hotel(half zeven) verder op het internet...pff incatrail staat erop...en de taxi is er al. Naar het vliegveld. Om 1 uur vannacht vertrekt mijn vlucht naar....BRAZILIË!!!! Een nieuw avontuur.

• 18 Juni 2010 - 20:54

Hilke:

Kan me voorstellen dat je even raar kijkt naar oma zonder gebit. Wij zijn er inmiddels al aan gewend natuurlijk. Begreep net toen ik mama sms-te dat ik morgen weer verslagen kom brengen dat je oma al even gesproken hebt. Leuk man! Iedere keer als ik haar weer zie dan is ze weer meer opgeknapt. De tijd, rust, goeie voeding en flink oefenen met de rollator zorgen ervoor dat het de goeie kant uit blijft gaan.
    Moarre ... d'r mot toch wel aargns schiere hoarlak te krieg'n wezen? Of mot'n wie nog wat loatn overvlaign?